25小时网_佛山市民生活网

我咁样都算出轨吗?

好激气!!! 宜家男友怀疑我出轨,要同我分手!!
大学毕业之后我翻左佛山,而男友留系广州做野,都叫异地恋吧。
一起三年多了,我地感情一直都好好,但最近一年就变质了。
佢希望我早D同佢结婚,但我觉得大家事业基础未扎实,希望过多两年。
所以最近我地一直都吵架,宜家仲冷战紧。。。。
上两日佢过佛山稳我,同我去食饭,无意间见到我手袋有两张电影票嘎存根。
佢问我几时睇电影,同边个。
咁我米好随意咁话同公司个男同事咯。然后佢就好嬲了,问我点解随便同异性睇电影。
我话张电影票系个同事移动抽奖送嘎,佢又无女朋友,米请埋我睇咯!!
点知男友就话,单身男同事无拉拉请我睇电影,一定有不轨企图!!仲话人请我就睇,我一定系对人有意思喔!!!
真系好无语。难道我拍拖之后就唔可以同其他异性有正常嘎交往吗?
佢以前都唔系咁专制嘎,点解宜家会变成咁?我地已经冷战咗好几日啦,唉好心淡。

甘又5系喔,你试下系距角度度林啦    据希望你同居结婚  而你又稳呢d理由拒绝据   再者  听到你话同个男同事去体戏   你话  据5林多就怪咯   据紧张你先甘讲姐   你话系未啦
换左边个男的都会这样。
如果是我也不例外。
你对距无野、你做乜7要同距睇电影?
甘以后距在约你行街睇戏你都会去?
如果你在乎他、那么。
你现在只能平静自己跟道歉。
因为你并没有告诉过他你和男孩去看电影。
的确不应该管制你交异性朋友、
但是你要和他说一声、大家有个信任。
吃醋不是女孩子的专利、男孩一样。
根据分开了、距离会让信任慢慢耗损。
只能靠大家一起去维持、如果是这样。
慢慢你们的感情就会败给距离了、呵。
祝福你们、能携手走到最后。
其实家阵呢个社会太多敏感男.敏感女.

我觉得都糸电影做成噶,下下电影都影偷食啊,乱搞男女关系啊,复杂到咩咁,电影就糸电影,永远都糸拍出嚟.接受现实啦.

我都接受五到我女朋友同第个男人去体电影啦,等于距同第个女仔体电影,吃饭行街,你接受到嘛?
接受唔到咯

返回顶部