25小时网_佛山市民生活网

(转)非常的郁闷啊!老公不生性!

转帖:

最近发现自己怀孕了,可是。。。。。好担心啊!因为ml嘅后一日食过紧急避孕药,都唔知有冇影响。而且,个老公非常之唔生性,搞到我冇信心生啦。因为佢都已经落过三次,第一、二次都係因为食过感冒药,而第三次係因为胎停。当初都係因为佢唔生性,差人十几万要还,所以更加唔敢要细路住。今年佢又係咁,十几万,佢屋企已经帮佢还咗差唔多成十万,剩低个啲冇同佢屋企讲,我哋自己慢慢还,依家每个月基本都係清袋,根本冇多余嘅钱可以照顾个细路。我依家觉得真係好彷徨,我唔想同家婆讲,因为同佢讲咗哩头家就彻底散,而且以后啲日子会非常难过。到依家佢都继续係咁嘅死样!明知每个月还钱同俾伙食费之后已经好少少钱可以用,居然仲去赌!三四百咁输!个度已经够我睇医生照B超啦!依家医保卡啲钱都基本用晒了,全部都要俾现金!连去睇医生检查下个B有冇事都冇钱!成日话生生生!讲就咁鬼易!生咗之后呢!就算未生,初期检查都要用钱架!个家婆又难相处!搞到我依家乜心情多冇!係foshan又冇人冇物,都唔知可以同边个讲!平时啲检查睇病,全部都係我自己去!   
你仲生?不过落Bb好折堕噶。。。。仲同依D人一起?自己过好过啦。如果真是生翻娘家啦。。
LZ你犯贱啊,仲唔清醒,系米等以后无得生先后悔啊..你LG都无为你着想,你都唔识避孕~做女人要爱惜自己啊
直接离婚算啦 ,烂赌的人你怎么和他过一世啊?
楼主你真傻啊,可怜之人必有可恨之处

返回顶部