25小时网_佛山市民生活网

一个女人好想知男人更想知道既问题!

其实黎个都系个好古老既问题啦!我21岁籽岩岩开始学做业务,大家都知道阿拉做业务既要饮得又要吹得。黎个都无问题我都做好准备了,但系降到仲要去嫖就真系接受唔到罗。跟住我就开始左我人生第一次的出差,我真系林唔到我出差既第一晚就遇上黎味也。其他3个业务成日叫我去,出差20日有3次黎种机会。但系我态度好坚决死都唔去,局地拉实我去我仲发晒脾气添。最经典既就系有一次个业务仲打电话叫只鸡上宿舍做,我觉得唔好意思就去左边既麻雀房。距仲叫我入去体距做,后来做完啦,只鸡经过仲叫我玩得开心D。我问距地点解要去叫鸡?距地话只要唔影响家庭就得啦!佢地都系20几岁籽咋,但唔系本地人!其实我都算系比较传统既男籽以前拍拖都唔系话为左性。去嫖我就更加接受唔到罗!如果有另一半既话就更加要自律,对人地负责。虽然我身边都有甘既朋友。最后我想问问大家既意见:男人系未真系要去嫖或者出去偷食先得?
跟住甘既猪朋狗友。。迟早变质。。。
现在最怕就出差 业务唔嫖  哈哈  你明白的 出来混迟早会走这条路  慢慢你就会晓得了
男人嫖赌淫荡吹好正常吖,记住要识得翻屋企
睇自己点样控制对外面的诱惑!
做个成功的销售要面对好多的应酬,关键系自己,以前有些女人讲的一句话,嫁猪嫁狗,千其米嫁供销佬,但系现今年代唔同了,我系过来人。
五嫖五知身体好
我怕你迟早忍受唔住诱惑
哥在求学时期粉受欢迎   但都抱着宁缺毋滥的态度    现在想想   真的对不起那句  人不风流枉少年啊    但我从来没有后悔过
唔好俾人影响到咯,呢D人迟早衰收尾的。

唔係有性病就搞大人个肚要负责任咯。

摆正自己嘅心态,呢D只係极个别人。