25小时网_佛山市民生活网

唔介意你是非处火滚你落过仔无得生

两晚都比朋友死叫出去陪距蒲吧,我一点都唔喜欢这种地方,听到距的事,吧道又吵,搞到我心都好烦,我朋友同距老婆结婚两年几了,一直都仲没怀上,女方结婚1年后肚仲没有反应,朋友妈叫她去验下,当时距老婆仲因为这件事同朋友妈吵一架,今年终于两个人都等不住了,就一起去检查,男方检查没有问题,女方检查**有几块淤血,是动过手术留下的,导致不育,依家需要做手术后恢复如果如何先可以怀孕{其实机会都好渺茫},朋友老婆纸包不住火了,原来是同距以前男朋友一起时落过仔,我朋友难以接受回家叫距滚,不想再同距一起,我朋友其实心是好爱距个,距话以前的事过去就过去了,唔介意距以前,但是依家落过仔没得生,距话距好难接受.,依家晚晚拿酒来消愁,我都唔知道怎么帮距安慰距!
不知道那句话对不对:有几风流有几节堕
我有个亲戚都系甘的情况,最后收养翻一个仔冲数!
有个阵又5要,想生个阵无得生,女人5自爱,真系神仙难打救。有因必有果,LZ劝你朋友自求多福啦~~
只怪自己不爱惜自己。。。难受到无办法啦,,开度开度下罗,,到结婚了,仲可以点。
犯贱女人要不得   帮顶~
风流一时痛苦一生
绿帽唔怕戴,最紧要除得快!
无甘夸啊?落一次都不育?我身边有D落2次都照样怀孕。
纯粹黑,大把女的落过啦,时间耐佐有边个知道。。