25小时网_佛山市民生活网

恨心的抛弃我 为何要给承诺我

我只想陪我过世的人是你,点解你可以放弃我!! 我五知你屋企人比左d咩意见你,之前总好地地,总讲紧将来噶事,  先隔左一日就变晒!!       你点解要抛弃我 , 你都话我好好, 你点解五好好珍惜我 ,  点解系都要错过利一切 !之前以经有预感会同你散,   估五到应验左,   今年年初三过日去玩,  我一直挨住你个博头,  我知有一日会无左你,  只系你一直都无留意!   我一直痴住你,   同你分开利段时间我日日都五开心,   情绪大起大跌,  未过年前个星期我喊左一日,   我无同你讲,  同你一齐五耐先两个月,  但我真系摆左个心落去,我都知你想同我过世!
        我五知你屋企人比左d咩意见你,  你屋企人都无逼你同我分开,  我好五明点解你坚决要分手,你分手过刻我只知道我五会系你要过世个个!!点解你之前要比甘多希望我!!!我只系想有个家,有个疼爱我噶男人陪伴我,点解你要甘决绝舍弃我。

同情LZ  距放弃你系距走宝接,可能下一个更好呢。
下一个会更好,坚强点。没有过不去的坎
点解男人要甘容易放弃
肯定系滴犹豫不决的男人,楼主,放弃啦,害死你啊
人心难测,趁后生快D搵过个啦
下一个会更好的
仔死仔还在
收拾心情,找一个跟你认真的人吧。
遇到少少问题就放弃噶男人,不值得你去爱。相信楼主应该系后生女。