25小时网_佛山市民生活网

其实我都系个好男人,老婆仲唔满意

无论咩日子,只要系喺屋企吃饭,我必定煮好饭等老婆大人一翻嚟就有嘚食。
尽管我自己当晚有饭局,我也会煮落饭至出门噶!
老婆大人煮俾我食真系少之又少……(对比之下)
就算有时出去吃,我都会做D家务先
等忙绿一日噶老婆大人一回来就可以出发去所要去噶饭局。
甘样噶生活,一直坚持至今……

讲甘大堆废话,并唔系话想大家夸奖我乜。
其实,我只是想分担老婆的压力,只是觉得这都是我所应该做的。
但是不知从何时起(或者一直都是),我老婆并不满意我的表现……
每当我有咩节目甘,距硬系对我诸多阻挠。
好似话去某某家打打麻将,到某某地方宵夜、饮酒……
距个心硬系唔舒服。(喂大佬,你没节目姐,但你没理由要求我也没节目吧?!)
系……我承认呢D都系不太健康噶!但人总要交际吧!
更何况,无论我点玩、点丧,我都把家里该做的做好才出门啊……

系LZ自己种出来的~~~~宜家系度埋怨~~~~
同感,女人永远不会知足的
她做饭 我洗碗   我只想每天陪在她身边  和她度过生命中的每分每秒
完全理解你老婆林乜野~因为比着系我,我都会干~系甘噶啦,女人都系中意个男人一落班就返屋企,吃完饭陪住自己体电视或者散步直到训教~~5想自己一个人对住4面墙~~楼主,想问下,你系米中末有小朋友啊?
人类系最贪心的动物,根本不会知足的
同感,女人永远不会知足的
仲要晚头服侍距
其实我觉得LZ的老婆甘的要求都好正常姐。你老婆有甘的反应,你应该反思自己系咪陪伴你老婆的时间太小了!
点解你甘得闲煮饭做家务?闲人?闲人点努力点做都会比人挑剔噶啦

返回顶部