25小时网_佛山市民生活网

我妈叫我分手 我应该点算好~~~

我90年的,男友系89年的,叫他S吧。当似乎很系识左好耐先确定恋爱关系,所以都好我地都好珍惜彼此,最重要都系因为他系我前男友的好兄弟。前度就叫他G吧。当时真心觉得S鼓起勇气同我表白系因为真心中意我,我霖左好耐,因为果真同G分手唔系好耐,但最后都系决定同S系一齐,而且决定以后同他结婚,之前从来就无霖过结婚的野,因为觉得太遥远了。
       系一齐几个月了,有次他生日,我地好多人一齐过,当然有G,当时见到G的时候,唔系几好意思,自从分手后,同G都无见过了,他就一直坐系度无出声,觉得好尴尬。
       夜晚一齐去唱歌,G无去,可能都觉得尴尬吧,但系唔知点解,自从果次之后,S对我就变了,成个人都有d唔耐烦,通常情况下,先发脾气然后又哄翻我,我好郁闷。我系抱着结婚的态度同他一起的,家姐结婚的时候,我带他去,好多亲戚朋友都知道他系我男朋友,我就系想然其他人知道我地拍拖,但系他好似唔系甘开心。
       我好多亲戚都话S唔系好高,都话我可以搵个更好的,但我就觉得他好,对距地的话我都系敷衍甘听,根本无摆系个心度。
       过左几个月后,我同S去厦门玩,好开心,好期待,但系去厦门刚落飞机,我就犯左点错误,S就好大声甘骂我,当时个心真系好难受,点解我地一齐去玩,他iu甘骂我,系厦门的时候成日因为小事就吵架,吵到最后直接提前走,将定好的机票退左。我更系唔同意,打死都唔同意。
       期间都经历左好多野,发现S脾气好火爆,发起火上来好得人惊,咩难听的说话都讲出来,我妈叫我同她分手,点都唔比我继续同他一起,我该肿么办?

人会变,月会圆。妈妈不想女儿受苦,当然要你地分手,你和他要坐下来好好地谈谈,如果坐下来后三两句又吵架,那就果断分了吧。
自己开心钟意得啦
你前男朋友在别的兄弟面前回味紧吃你碟黑木耳嘎感受 你男朋友听到风声 当然不开心啦 觉得你低贱 无引就发你脾气
现在知道都未迟,结左婚就迟了
你吖妈叫得你分手都系为你好
脾气差的男人好恐怖
呢种情况,听阿妈讲好D
其实现任同前任系好兄弟,甘的关系真系唔系几好罗.
虽然真爱系难阻挡的!不过你既情况以后又排你受!居然系前度的兄弟