25小时网_佛山市民生活网

我居然傻到为一个男人坚持到4年

分分合合! 4年时间,好多野距已经对我唔在乎!我喊,距唔再理,我发脾气,唔再氹!我唔开心,距唔会理,都唔会系我身边!我病都唔识照顾我!我真系傻到无得救!

我乜嘢都可以忍,我乜嘢自尊都摆低过, 距宁愿为朋友,为其他女仔!选择伤害我,我都好白痴甘系距身边!

我以为我可以睇到将来,我叫距买过只戒指,距话:无钱。!4年都未食过自助餐,我要距带我去,距话:好贵!我要距买衫比我,又一句:好贵

好!我忍!或者距储钱系我同距噶将来结婚!距屋企仲有个大佬,屋企人又无出去做野,得间铺头仔!要靠距自己好好努力储钱结婚,买楼

古唔到,距所储噶钱。大部分宁愿花系部汽车度,但求一个字:型!

我承认我为哩个男人付出太多,好多身边噶朋友已经唔再觉得距系好男人!我太傻

身边噶朋友都一个接一个结婚,为左距,距要我等距2年,我都无怨!

但系原来我自己根本同一个唔爱我噶男人一齐!自己傻傻甘白痴左4年!

系度,真心希望拍拖噶女仔,真系要稳一个对自己好,爱锡自己噶男朋友! 未来噶对象!

唔好好似我甘傻,识左甘噶男人!自私自利!
找个能疼你,百般迁就你,对你家里人好的人才是正确的
亲爱的。 回头是岸。 及早抽身
单身想恋爱,恋爱想单身!    失恋不是世界末日,顾别人感受注定自己不好受
我觉得男噶吾舍得洗钱落条女度 肯定吾够爱距 排除个女好大花洒
我的青春小鸟一去不回来~
哎·····楼主  祝你早日稳到珍爱拉···讲真过句··好傻罗··
重新找一個愛你的。
恭喜你…你真正爱过了!既然甘…你应该霖清楚了
哎。。。如果爱有预知!那该多好 能随时满足对方。

返回顶部