25小时网_佛山市民生活网

老公系都要去初恋的婚礼,我唔想他去系我太小气嘛

老公的初恋系大学同学,呢个星期日结婚,系广州摆酒,发条短信来叫我老公去,一起去的仲有初恋的闺蜜(都系我老公的大学同学)。我同老公结婚的时候他初恋无来。
我老公话已经放低左果段感情了,但系唔会忘记。
我琴日已经晒左好多口水叫他唔好去,叫他企系我的立场度霖下我的感受,结果他最后发火,发我脾气,系甘,我地琴晚冷战左一个晚上,今日一起去上班的时候,他都系决定要去。
真系好想喊,你地话我可以点做?

你又约初恋出来吃饭就系啦
我觉得你唔尊重你老公,佢坦白同你讲,仲有野咩,到佢唔同你讲啊时就有野啦。叫佢带埋你去系啦
一起去.大家见识下...
距同你讲呢件事证明是真的无野,如果有野干脆不同你讲
人地都结婚咯·有乜野··个晚仲得闲理你男友咩·心凉个个系你男友····我觉得你系太小家咯~~~~
呵呵,我觉得你应该尊重你老公的决定咯,既然距要去,你心里可能会很不舒服太过去都过去了,只要距地两个无野,我觉得无所谓咯,你可以跟埋一齐住架,呵呵
做女人,大方D
果断离婚,那女的什么心态,自己结婚了还请前度?是在炫耀吗?男的也是傻的,前度结婚请你去你还去,是去献世吗?。。。看见自己曾经爱过的人和别人结婚很过瘾?
讲唔掂距,就一齐去啦,哈哈,维一的解决办法,多个朋友,好过多个敌人啦……

返回顶部