25小时网_佛山市民生活网

你还会一如往昔爱我吗?

系呢度想问吓广大既男人同女人们既淋法!做为已婚或者未婚既你地,生育或者没生育都好!请讲出你地既体法!未生育前有着一个妙条既身材,样貌系对得住大众的!生左BB后,身材变得肥,有着与年龄不相符既样貌!一个20几既人体上去有着30几既样貌!做为妈你,如何体自己既变化,又或者做为老公既你,还会一样甘对待自己个老婆一样既好吗?还会出街牵她的手,出去哪都会带上她吗?还是会怕她影响你呢?做为路人的你,又会点体?

我就觉得女人既付出真系大!为左生B身材走样不但止,还要面临老公既嫌弃 ,分分钟都会出去稳小三!好讨厌会变成甘既样子!

无图无真相
作出左牺牲,唔一定会有回报,男人都系用下半身思考问题
或者生完身材更好睇呢,未必噶
本来都无身材,所以不存在哩个“坎”
有些人生了之后仲靓过之前呢
应该问你老公~~关其他人鸠事
以前我曾经担心过呢种问题,家下年纪大佐,发现有甘想法的,是自己自信心不足,依赖性太强,独立性五够好。其实家下婚姻好脆弱,离婚好多,大家的思想都变得好开放,一个男人变佐心,或者出佐轨,你自己又接受五到,你只能改变自己。一个人五会因为无佐另一个人就会死,就会生存五落去的,婚后千其五好失去自我啊,特别是女人,要自己有一定的储蓄稳定收入,而且五可以年纪大就五自增值,有自信心的女人是最靓既。
自信的女人最美!
要捉住老公的经济大权··- -自己经济独立··甘就会好好多··唔系没主导权···