25小时网_佛山市民生活网

老公 你想点

琴晚老公去饮完酒翻离,然后就同我发酒癫,讲一大堆,但我好清楚知道距虽然系饮好多,但意识系好清醒的,讲讲下距话:我好爱你架,然后我就话你爱我就唔系甘啦,成日饮甘多酒,话极都甘系甘,然后距就话:我唔爱你,你早已经衰了,当时我唔明咩意思,就问距,距话距有艳遇,话距自己控制左,无做对唔住我既事,然后我就抱怀疑既心态去同距讲野问距野,我就话你系要有,我都无办法,我控制唔到,我就一味问距点解,个个人系边个,然后距就开始发脾气就话,总之我无做对唔住你既事,你系相信我既就唔好问甘多,我今晚同你讲得,就证明我讲得到做得到,但系系我角度我自己唔系甘认为,内心就一味想知道距同个女之间事情既发展,即使我相信距无做对唔住我既事,我都想知距地之间既事,但距点都唔肯解释,一味话我唔信距,话我逼距,我就一味喊,然后距就话你系米一定要听解释,我话系,然后距就话,唔使讲也了,我地听日去离婚了。但我一直都系坚持想距解释距地之间既事,我都解释比距知点解我想知道,距就话我唔尊重距,唔相信距,甘样既话大家一起有咩用,我就话你使唔使因为甘小既问题而走到哩一步。距就一味问我想点,距话一系就合一系就分唔好讲甘多废话,距话你知我性格,我唔想解释你唔好逼我,我都想同你走到最后白头到老。然后我就话,我相信你,但唔代表我都相信个女人架,依家个社会既诱惑甘大,控制得一次,唔代表可以控制得两次三次,讲一大轮之后得出既结论就系:系距角度距觉得自己坦白甘讲出有甘既情况比我知,而且仲拒绝埋,距系我面前显摆表示距更加爱我,而我就坚持要距解释过程,姐系证明我唔相信距,而系我角度就认为,点解距会有甘既情况发生,系米我自身出问题,另到人地有机可乘,点解距会同人有暧昧关系,如果唔系距比错觉人地,又点解会甘,哩D系我自己淋既。依家我冷静小小了,我觉得其实距都好辛苦,件事系发生左成一个星期前有多的,距可能过唔到自己关,隐瞒甘耐自己内心唔好过,所以今晚借小小酒意就讲比我知,结果就整成甘。讲是讲,的确一个星期前距特别对我好啵,我当时都有怀疑既了,不过就无淋甘多,点讲好,我自己肯定要从两方面去淋,一方面就系相信距,理解距既压力,另一方面就系唔相信距,觉得距即使讲出离都只系掩饰距地之间既关系。我衣家唔知应该点淋距好,一淋到距甘我眼泪就忍唔住,系米真系我错了,我唔应该要逼距去解释得到结果?你地觉得我应该用咩心态去面对哩件事,我个头好痛,今晚都训唔着了

哎~~  女人·!    何必执着于区酒后既几句话呢?   自己罗黎辛苦~!~
好心你拉,你老公同你讲左呢D野,如果真系做过对你唔住嘅点会讲出黎啊???
你仲要系度死追答案,就算比你知道答案甘又点??佢话无就无咯,你系佢老婆,佢讲得你知,你就要相信噶啦,你系唔信就听佢讲,离婚咯
你宜家又唔信佢,佢梗系嬲你拉
明白女人会想打烂沙盘问到督嘅心态。不过你知道晒个过程,你又会成日喺度模拟幻想佢地一齐嘅情节,其实好辛苦。唔知就乜都冇得谂。
酒后吐真言,不过你老公能说出来还是可以原谅的
还好我不喝酒 也不会说酒话
有些事情,唔知好过知
我觉得姻婚幸福与否,很多时候都掌握在女人手上。
有些事情,不要太执着
艳遇不等于外遇啊

返回顶部