25小时网_佛山市民生活网

我怀疑老公同闺蜜有路 唔知点算好

其实我同老公就系通过我“闺蜜”介绍认识嘅,但我一直都唔知道我老公原来追过佢,佢都从来冇同讲过,ED都系我后来先知道嘅,当时我个心真好难受,哭咗好多日,但系个时候因为真系好爱我老公,再加上闺蜜佢情感也很稳定,所以先选择同我老公结婚。如今已经结婚3年了,宝宝都已经1岁半,虽然生活平淡但都算美满,问题就系闺蜜一直未结婚,佢同以前个男友分咗手了,本来我哋同她2,3年都没乜嘢联系,但宜家佢突然出现,而且同我老公走得越嚟越近,手机、微信越嚟越多,甚至仲经常一齐出去食饭,有时我就问我老公,我老公就话同我闺蜜联系系同佢在工作上有关,系对佢事业有帮助嘅,倾嘅都系正事。但我有强烈嘅预感佢哋嘅关系好唔正常,只系苦于一直冇揾到佢哋有嘢嘅证据。(因为我老公有两个手机,一个移动嘅,一个系电信嘅。手机一直都唔俾我睇嘅!~)我都有想过去调查佢哋,(听我嘅一个朋友讲,只要系手机上装个软件就可以做定位、好似仲可以知道内容咁嘅。)但我又怕,怕佢哋真系我谂嘅咁样,咁我点算,我真系冇办法去面对,而且即使佢哋系正事,但我个心都好唔舒服啊!!退一万步,即使我真系有勇气去去调查佢哋,但我又有乜方法可以系我老公嘅手机上装到个软件呢?大家可唔可以帮帮我啊~
   我怀疑老公同闺蜜有路 唔知点算好
开翻个全网通手机 你想点都得啊!
甘唔信任唔得噶喔
三口六面讲清楚~~
装软件还不如直接吊尾实际
哈哈...咁就简单啦,揾个藉口自己去买台“双模双待”嘅新手机送俾你老公
新手机送出去之前要做D乜嘢你自己清楚啦!
貌似电信唔错噶喔
把你闺蜜介绍给我,我帮你解决烦恼
楼主何必想那么多呢,你也可以去找啊。
疑心太重了
要出轨你用台拖头都拉5翻距