25小时网_佛山市民生活网

人人难免,,都饰演过情人甲吧!

大学1年级第二学期我生日,,
你应承左做我女友,,,
然后各种挂科,,
我地确定咗一齐唔读出嚟做嘢...
2014.03.19  你同我讲我爱错咗人,,,

尼4年几以嚟
从一开始我就知道你好现实,,
甚至仲知道你当初系博客讲过
知道我人好,,
但系唔会同我结婚,,
因为唔会同我去挨.....
所以我一直好努力咁想去改变你
但我一直默默咁努力去满足你,,
我有10蚊都俾9蚊半你去用,,
我一直相信可以改变你,,
庆幸嘅系你真系变咗好多,,
肯为我去省钱,,
甚至去存钱,,
虽然唔系多,,
甚至和我憧憬住未来嘅生活...
结婚,生B之类的,,
我好开心好庆幸,,
第一次送花俾女囝,,系你
第一次买戒指送俾女囝,,系你
第一次带嘅女囝翻屋企,,系你

前几日深夜我知道你尼个钟数训咗
上你微信,,可要好友验证
我撞咗2日先上到
睇见你屏蔽咗我好友圈同唔俾我睇你好友圈
既然咁样我干脆帮你删埋我微信
手贱睇一下微信,,
你头像换咗

一张坐系车上十指紧扣嘅相,,
我一眼就睇出系你只手,,
朋友圈里面,,
我甚至见到佢有张相,,
你居然坐系床上帮佢剪指甲
原来尼一个月以来
咁快开始咗,,
仲发展到咁程度
我都冇乜好讲,,,
原来异地恋真系冇结果....
     人人难免,
都饰演过情人甲吧,,
将爱从前度家,,
护送达下个他
我演咗4年几,,
功成身退,

今日该讲嘅都同你讲咗啦,,,
我希望佢真系可以对你好,,
唔好对你三分钟热度就好,,
4年几以来我地一次交都冇闹过,,
因为我爱锡你,,每次你嬲都系我认衰囝
我希望佢都可以做到,,

不过我知道,,你向来睇男人嘅眼光系好好,,
因为我知道果D玩玩下嘅
以你性格唔会咁容易俾人埋你身

我都感觉到,,觉得你可能冇几耐就结婚
希望你冇选错,,,
我唔希望你流眼泪,,,
4年几  我就见过你一次喊,,而且系我地未开始之前
FOR  YOUR  HAPPINESS!~

该讲嘅讲晒,,,让包袱慢慢放下,,,,
                                                年前辞职想自己创业也因为你,,,
                                                好吧,,,家阵为咗自己,,,加油!~~~
                                                          地球仲要转,,日子仲要过,,,
我有10蚊都俾9蚊半你去用   你得10蚊当然了 别人要的是起码有100万随便就比9万距洗尬人
何必要对一个不和自己一起 离开自己 的人那么痴情 别人在床上帮男人剪指甲有想过你吗?PAPAP的时候有想着你来做的?人地都吾知道几快乐 早忘记你了 请把情都留给哪个愿意和你一生到老的女人好过啦
最后还是那句 口刁过了 有什么遗憾的 反正是她选择离开
我有10蚊都俾9蚊半你去用   你得10蚊当然了 别人要的是起码有100万随便就比9万距洗尬人
何必要对一个不和自己一起 离开自己 的人那么痴情 别人在床上帮男人剪指甲有想过你吗?PAPAP的时候有想着你来做的?人地都吾知道几快乐 早忘记你了 请把情都留给哪个愿意和你一生到老的女人好过啦
最后还是那句 口刁过了 有什么遗憾的 反正是她选择离开
写得好好,虽然无华丽既修饰,但睇到好想喊
先4年,习惯下就无啦。。时间可以冲淡这一切
系甘的。付出太大收入肯定会越少系甘的。付出太大收入肯定会越少
时间会冲淡噶啦。。。。。
你还会有更好的~
爱情与面包,现实的选择

很高兴你懂得放手,在你创业之时要好好把握机会,以后一定会有更懂你的人的
有些人,想稳个人珍惜都系一种奢望,而有些人却身在福中不知福。。。
时间会淡忘一切噶,各自安好便是