25小时网_佛山市民生活网

原来我只系代替品。

今日无意中系另外一个Q既空间见到你既相册有住另外一个女人既相系属于果个女人既专属相册,虽然系07年上传既,6年啦,到衣架你都无删到,可想距系你心目中几甘重要!的确,果个女人的确比我靓、比我成熟大方、比我有气质!而且空间既大标题系写住“可以从头黎过的话:我吾会再放弃你!”
         呵~总算明白你同我结婚,结得甘急并吾系一见钟情,只系稳我做代替品姐……
         系你个主Q度,从来无我既专属相册,只系放系我同你既侄女相册一齐,仲要系上密码,我都无介意在乎过,你有3个Q,我都吾知道密码,我都无话要你比我,夫妻之间需要隐私,我明白!其实一直以来,我觉得你个心系有d也,曾经有乱甘猜测过,你心入面会晤会有个女人放吾低,今日睇来,女人既直觉真系准!
          衣架就系吾知你地有无联系……唉………我对一切都觉得好失望、好失望……我既婚姻?呵呵?点解要结婚?
眼泪不停甘流,流落嘴入面,系几甘苦涩……自问我既blog所有一切都系关于你!但今日,我个心系无比既失望与心淡!可笑既系,仲有3个月,我既baby要出世啦……我衣架既心情真系好差……我知道会影响到个BB,系我吾好!但我真系忍吾住甘伤心!
            如果,如果可以重头来过既话,我一定吾会选择结婚!

听说婚姻是围城。
是你想的太多了吧!
会不会是孕妇抑郁症
是你想的太多了吧!
会不会是孕妇抑郁症
事你想多了。。。过去滴事就算啦。。。那是过去。。现在你们不是甘幸福嘛

返回顶部