25小时网_佛山市民生活网

有D嘢屈住系个心,但系又唔可以点讲喔,费事伤感情

系甘既,大姑奶差唔多日日中午会翻来食饭(因为她工作的地方近),句老公就有时候会翻,一食完饭就上我们房睡午觉,(因为得我得间房有空调),我就系唔中意句系我地铺床训,而句老公翻来又上埋我地铺床训,有时候我同埋个仔都唔地方训,我唔系话唔比句地叹空调,只系张床系我两公婆既床,就好似客厅既沙发一样,乜人入来都训,仲训埋我地个枕头,我就最唔中意,有时候个大姑奶来M都仲要训上我地张床,我有时候都同老公反应过,但老公又唔话句喔,我怕我一出声就话我小气,我日日都屈住系个心里面好难受,有时候句得成身汗都训上去,夏天系甘,冬天有系甘,大姑奶个老公仲盖埋我地张被,有时候真系眼不见为干净。总不能每次他们一睡过我就洗,有时候天气潮湿点洗啊。自问我不是有洁癖症,我个心好难受啊......
吾好话你系女有意见
我作为男噶都接受吾到
你老公为何放弃治疗!!
我接受5到,自己铺床甘比人训,太邋遢~~

你讲亲,一定话你小气~~你大姑奶甘的人品肯定话你小气~~

唯一的解决方法系,在其他房装多台冷气,宜家D冷气都5贵的~开一个中午都5会多出好多电费。
是我 我都忍受不了,我练我房间都唔中意比人入,更何况要训我张床,不过本人未嫁哈哈,所以屋企都是听我的。但是我懂你,不是什么洁癖而是 自己的床是最贴身,系唔想同人分享。我见了你的情况 我都在替你难受
女人,你唔讲人地点知你介意,该说的说,边个话你小气的,你迷一句哒翻过去,训到我张床甘臭你好意思吗?
叫你大姑奶装多台空调,去第间房训。
如果距话无钱或者其他借口,一样系去第间房训。
同感啊。我都好憎人训我张床。我觉得好污遭咯。平时自己训上去都系冲完凉换晒睡衣先训。更何况甘热甘多汗。拒地两个又系一d都唔识做人。唯一办法就系买多部空调放另一间房。等拒训到够
只要距番黎,就出入锁门吧,我觉得呢样野系最直接,无声胜有声咯,呢样系好严重噶个人卫生问题,而且大姑奶两公婆训你两公婆张床,谂起都觉得恶心。
叫人点接受,我对自己张床有洁癖,我自己训到点邋遢都得,人地训落去,甚至坐都唔中意。
或者咁,买定几张床单,反正佢一训,你就洗,洗得密,洗俾佢地睇,洗俾你老公睇,人地问,你就直接话,自己有洁癖。醒水果个都会知乜事。如果咁都当冇事发生,直接讲啦,使乜俾面佢,都已经暗喻过。
觉得好核凸,连距老公都训埋上去!我自己冲完凉,出去消完夜,翻来都要冲过再训上床!要么你就准备多套被铺枕头席,上班前换左你自己训个套,甘米得咯,好快姐!再五系就开心见诚讲出来,不过女人都是小气的…
叼距一窝。。。。。。。