25小时网_佛山市民生活网

找到对的他组建一个属于我们的家

本人84年女,佛山南海农村人,身高158,体重100以下,样子一般做文员,可以很宅,但有人陪的情况下当然不想当宅女啦,如果你想我多D陪你没问题我都中意男朋友多D陪我但就唔是话一定要罗,你忙的话当然会体谅只要你比到安全感我就得,没有不良嗜好爱好都是很健康的,夜蒲果的唔中意罗,家务会做的饭也会做,应该不难吃吧,哈哈。。。。有某男说,宜家的男人唔中意呢的喔。。。够基本吗?好似没咩吸引力甘,呵呵。。。
     要求了喔,第一当然梗是要男既啦,年纪要比我大,细少少都得但个样唔好睇落比我细罗,同埋拍下散拖就唔好稳我啦,我是要结婚的(应该不会有人想找个姐姐拍散拖吧,哈哈),玩玩下的请高抬贵手吧。身高至少165以上了,身高唔是甘在乎但是太矮还是不太好,工作梗是要有啦,最好是佛山本地人(唔想嫁得远),有屋住,唔系话要咩豪宅之类有个自己的窝就可以了,同屋企人住都没问题。。。。。少烟少酒都可以接受,唔好烂蒲一定唔可以赌娱乐可以。。。。最重要是合眼缘,大家相处得来。。。。嘻嘻哈哈拌拌小嘴甘过一辈子你话几好啊。。。。

同年帮顶下。。
南海人,加Q16465215,得闲倾下~~
你好 我顺德北滘的 165高87年的 希望可以做个朋友  至真至诚 非诚勿扰
84年要抓紧啦
差不多30岁咯喔...比心机啊LZ
4517512428 禅城人 唔知你岩唔岩
有照片吗?
哈哈哈哈, 84年的好老哦
爱你不是 发表于 2013-5-14 17:21
哈哈哈哈, 84年的好老哦

小P孩一边去吧

返回顶部