25小时网_佛山市民生活网

好乱,我可能系噶个第三者,可以帮帮我吗?

一年前我同距无意认识佐,由认识到相知到相爱,我地从来都冇闹过交,每日都系好开心,只是我地噶关系一直都亲密朋友,因为我觉得只有甘样先可以开心落去。但我近排发现原来距一直都冇同前度分过,虽然距地唔系经常见面,可能一个月先得一两次,但我觉得始终句距地都系有名分的。(ps:我同距系经常见面,去距屋企,出街旅游,就好似真正的恋人一样。哩D距前度都冇,就连距妈咪都系当我系距噶女朋友)
  但心里面都系好唔舒服,因为个名分,因为觉得我地之间有杂质。虽然我唔是十分想拥有哩个名分,但是我真系真系好想同距走落去,可能讲我习惯有距了。我知道距都好爱我,因为哩一年每一日我地都倾计,出街,可以讲句系无时无刻系我身边,但当我知道佐哩件事之后我真系好乱好心痛,我应该点去做。。。
  其实系我身边有好多个爱我噶人,好多个对我好噶人,但我偏偏不知不觉甘爱上佐距。所以最后,我选择佐等距慢慢去解决。可每当夜深人静的时候,我个心有会隐隐作痛。。。大家,你觉得我点算好?

成日话男人贱 但你地又犯贱比贱男人一脚踏二条船甘口刁 完了知道真相了还说好爱好爱距 好想和他行落去 呵呵 边个可以救到你地啊
经诊断 :应该 作 心脏搭桥手术 ,让心事转向 下身思考
D阿2,阿3都每个月有包养费,明卖明买。

你免费比人卓佐成一年啦,就凭“爱”呢个借口。
暧昧关系、认真你就输了
唔算系第三者吧,你都识讲对方起男仔的前度啦
你想多了,其实你先系正室,他前度系小三
玩过就算拉,心痛有咩用
既然距几乎无时无刻都同你一起。。甘仲点同前度藕断丝连啊。。
劝你还是分了吧,,,别问我为什么 因为。。。