25小时网_佛山市民生活网

老公对我不瞅不睬,点都唔想点我!

讲出来确实有d丢架,但真系好无奈!
我承认结婚之前中意出去蒲,有次饮醉之后同某男挞着咗,发生咗关系。
点知好死唔死,只佬搞到我有d暗病!当时想死的心都有啊!
医翻好个病之后,我真心唔敢再出去玩了。
之后就遇到宜家嘅老公,婚前我都有同老公坦白咗一切,佢表示唔介意。
点知好景不长,我老公近期唔知做乜,点都唔想点我!
有次我想要,佢无啦啦发烂咋,讲咗句好攰,跟住行咗出去阳台玩!手!机!
后尾心平气同佢倾啦,佢好冷淡话“你霖下自己做过d咩啊!”就唔理我了~
我自己都唔知点解近期佢点解会咁!~~
我仲可以点啊?我段婚姻仲有无得救啊!

PS:近期佢换咗部4G手机,去衬边度做乜嘢都摞住部手机,我已经非常唔妥佢了,但系我无出声话过佢!!
多谢大家关心!!
之后我同佢倾左下,佢话个晚个客户夜嘛嘛有问题要问佢,而且阿个系大客,打佢电信num稳唔到,所以信息轰炸佢移动阿个num,加上工作压力大一直开唔到单,所以对我发脾气!佢话讲句甘野出来唔系有心!btw,多谢大家甘关心我地!!现在我们好好的啦!!

都系便宜的4G套餐惹的祸呀!!
个心始终有条刺
尼的都系男人既借口,我就唔信你老公未结婚前无去玩的?可能最近识个女仔,又玩得的试试新意。你自己看着办
4G手机有甘多吸引力咩??
好似话移动的4G套餐很吸引哦!
手机里有颜如玉啊!!!~~
衰烂浦 无得讲嘅|!!
换左手机就身痕了!!
将心比心 你自己有无做好!!