25小时网_佛山市民生活网

紧要咯,靓女开车撞低广告牌!

就喺差唔多半个钟头之前,英皇时尚城发生咗单车祸……我一去到,已经见到交警叔叔喺度跟case,仲有个哥哥仔喺度拍现场添!
       查实去到都唔知道发生咩事,净系见到个广告柱成个撞低咗……哇,大拿拿金属喔都撞得低,靓女手车估计唔系一般嘅辣啦!同埋D钢化玻璃碎到一地都系,个车头就成个裂开咗,如果现场仲加少少血迹,上民事头条都得咯~
       后嚟目击成件事嘅保安叔叔话比我知,其实处理咗半个钟都未搞掂晒……系部小车冲上绿化带系咁撞,因为冲击力太大就成部车弹返去马路,紧要咯,好在冇人受伤。
       我就话啦,正路嚟讲,好地地一条直路有乜可能铲倒咁尽啊?保安叔叔话啦:哎,个司机系个靓女,你知啦,女仔开车水平都麻麻啦。咁啱踩错油门又挂住倾电话挂……
       哎呀~听落都怕怕,所以话马路入虎口,新手老手上路都要小心至得嘎。破财小事,人身安全最重要啊!

交警叔叔喺度保护现场

成个车头离咗,紧要到啊~

广告牌lum埋,一地玻璃!

评分

Matilde + 5 淡定

这车开得。。。,都是路上杀手
人才。看到女的开车,要远远避开。
怎么开的啊!
没劲,我是来看靓女的,失望
香港修身堂 撞你没商量:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol
我都见到
慢点开了,美女。