25小时网_佛山市民生活网

甘嘅老公 我真系唔知点同佢相处咯

我老公系一个唔善于表达,又唔系好声噶人,结婚前距都唔会话有时氹下你开心呀,嬲就更唔会甘做.嬲完就算个种人.

生日距又唔会特别同你庆祝,距自己生日又唔洗一定要你同距庆祝,甘我都算.生日年年有,无谓甘样嬲距呀.
到E+结佐婚,个仔都10个几月喇,我就上次约佐同个仔去影艺术相,甘可以影埋全家福架.同距讲距就话我浪费钱,我话我自己出姐,又唔洗你出.距后黎无出声.

第一次去距本黎肯同我地一齐影噶,点知个仔唔配合,影佐几张就无影到,留番下次再影,下次距就直头唔上去影,话要去做野,我对距无晒意见,嬲到我死,好似影几张相会少块肉甘.距本黎就唔钟意影相.上班系自己做噶生意,我话我叫距帮我地影佐先你再去上班我自己走系啦到时,距都唔肯.有时问距野又唔出声,我E+对距无晒意见,都唔知点同距相处,你地教下我啦,我可以点啫?

要有耐心,慢慢沟通。
我识得个女的,佢老公又系甘,到现在佢已经忍心左8年了。
有D野忍到的,就忍一世罗,忍唔到的,楼主就自已选择罗。。。
你老公属于内向的人。
凡事求平稳,野心不大。
其实好多男人都晤中意影艺术相噶,唔影就算啦,米逼距了。
我男朋友也属于这样的闷骚型男人,我们只在热恋那几个月拍过照片,现在一年多没有合影了。
多找对方优点,否则心情会越来越坏的。人无完人的。
距能够吸引你去同距结婚,证明距肯定系有优点。同时,希望你5好放大距的缺点,静有静个好,老实人有老实人个好,花心的人同样可以抖得你好开心。所以,距现时比5到你想要个野,要么1.尝试让他学习如何令你开心。2.你带距去做大家一齐开心的事。
我老公都系甘噶人,我又系好唔开心的,但林林下生活就是平淡的过,不要强求太多
拍拖个时都会同下我去街呀,影相就真系无喇,除佐婚纱相。不过只要讲到同距有关噶工作,或者关于汽车噶事,距就唔停口都得噶。因为我地系买二手车噶

返回顶部