25小时网_佛山市民生活网

定左婚期女友坦白曾流产,整个人都不好了

我同女友识左差唔多一年几,相处得几好,有讲有笑,元旦的时候双方见晒家长定左婚期,但我自己有点犹豫了,因为她同我坦白,高中的时候拍过拖,直到大学先分手的,期间为个男的流产过,她系好坦诚同我讲的,一开始我真系晴天霹雳,然后就开始纠结了,感觉每日都好累,她的初吻第一次第一胎都比左她高中拍拖的男友,我有时候觉得好唔公平。
  我地都系87年的,感觉年龄都唔细,有时候真系想分左就算,但系又落唔到决心,她其实系个几好的女仔,但我担心即使结婚了,自己可能都唔会真正开心,流产的问题可能会系一个定时炸弹,随时有被引爆的可能,定婚期的时候就系她催我我犹豫甘定的,宜家真系好累,身心疲累。
  我宜家担心的问题系:
  1 流产对以后的生BB的影响,呢个问题好难唔在乎,毕竟系一个生命
  2 以后见到她前男友,我惊自己抬唔起头,我自己本来都几自卑,经常突然叹气希望唔好遇到那人,感觉心理负担太大了。
  但我又开唔到口讲分手:
  1 话晒我地都同居左半年几
  2 宜家定左婚期怕对她声誉唔好,呢系呢个社会好似又唔系咩大问题。

2手房可以要,但死过人的2手房就。。。。。。。。

坐等某类女人对你说:

你爱距个人定系爱距块膜。

谁没有过去?爱距就得包容距的过去。

又要怕,但又不舍得....难理解的心情

啪了半年你又把人踹了,不是更要在伤口撒盐吗?顶多以后帮落佐那个B打堂斋

证明你未len够坚定。。你系care呢d野噶。。甘你可能要分开然后再等你稳到下一个处女。。
我觉得流产同非处都系一样噶。。更多系精神上噶不接受啧。。实际个西始终都系臭噶。。系咪先。。我觉得你87年啦。再稳一个处女结婚就5系话5可能,不能要靓女又好人噶会比较艰难。。你觉得你可以放低噶话,就同你老婆仔整返个小生命,甘样应该可以加大你决心噶。。

是不是,你女友不把这个秘密说出来,你们就会一路向前,结婚生子白头到老?
有些人没有流产都可能不能生育,包括男人。有些人流产过,但也一样好好生育。看个人体质。

如果佢唔同你坦白呢~~~~~~~~

不建议轻易放弃,如果个女仔很爱你的话。

死过人的二手楼 坚决不要