25小时网_佛山市民生活网

我为你生儿育女,你就吃喝玩乐

有时候,真系好想一刀捅死你。
我为你生儿育女,系屋企带细路甘辛苦,你就日日稳节目,晚晚唔系去依度就去个度。
次次都话戒酒,但每次回来都系酒味。
孩子的事,我叫你帮下手,你就一句哒过黎:自己做都唔识,米生好过生,生黎都唔知做乜。
我真系顶叉你咖肺,依家个B你无份的?系咪我拿住把刀对住你条颈强奸你要你同我上床生的?
有时真系好后悔跟左你,甘就成世。
做女时,我想去边就去边,追我的人,我说了算,饮酒、宵夜、唱K、SHOPPING,我至在行。
依家咖我,同你生儿育女,身材变了,眼光变了,日日系屋企带孩子,成个黄面婆。
你就威啦,晚晚出去蒲,就连帮个B做D也,都唔得,仲要话唔知生黎做乜。甘你又同我上床做乜者,真系觉得好笑。
以前都好D,去边都会话声我知。依家?都唔知你跟左边D死产,出去玩都仲要讲大话。
系咪每次都要甘?你就绞尽脑汁霖方法呃我,我就千方百计霖方法拆穿你,然后比我拆穿晒D大话先肯承认讲大话。
讲完大话,仲要觉得自己好似岩甘,讲也仲要大声过我。超~~~~~~~我屁。
你就得戚啦,将我变成黄面婆,我就唔使出去玩,出去颠。
你做初一,我做十五。
依家我系无资格出去玩,出去颠。甘我就等个B大过,再带埋个B出去玩出去颠咯。
我无所谓架,反正个老豆都甘咯,唔争在一家大细一齐出去玩,出去颠咯,甘先似一家人架。
真系好火滚。一日24小时,总有23小时系想杀左你。
系咪男人都系甘咖呢?结婚前就老婆说了算,结婚后就话知你97呢?
都唔知边个发明男人依样物体。真他妈的XX
当然,唔系全部男人,我只是针对那些“XX”。

(来源:网友  莫莫宁)

男人有D系甘{:soso_e140:}
全家齐齐去夜蒲{:soso_e151:}
接受现实吧!等你出来玩嘛!呵呵{:soso_e151:}
哎,咁都有加{:soso_e164:}
90%的男人都系甘咖,重要系你自己要调整好心态。自己辛苦D。同你自己讲的一样,等BB大D你都出去浦{:soso_e115:}
多为自己着想
腹黑女大报复啊{:soso_e127:}
女人嫁得好坏真的是一辈子的事业啊{:soso_e164:}