25小时网_佛山市民生活网

2年了,系米要稳到自己嘅幸福系咁难呢?

2年了,点解依家D女仔可以甘现实?现实都算啦,当初大家都话钟意大家的,点解到后来距却反悔,总系以某种原因话我地唔适合做男女朋友;我对距好,包容距,迁就距,仲唔够吗?唔通相体就系一件好丢架的事?唔值得我地系埋一齐?怕比人系背后讲,通常相体都系没人要阿种??依家噶世界真系,
我。。。本身做野就忙,加上我度做野的女仔都结晒婚了,公司没岩我的女仔,相体一次,失败一次。。。
唔通,我呢辈子都稳唔到属于我噶真爱?
女仔们,你地的心思到底系点林的??
可能没一个男仔会知道呢个结果。。。
如果,我。。。仲有下一辈子的话,我。。宁愿做女仔算了!!!至少,我是被爱,而不是爱人爱得辛苦却得不到距!!!

放弃吧,该是你的是你的。强求不来
如果,我。。。仲有下一辈子的话,我。。宁愿做男仔算了!!!
唔使咁灰嘅,睇开D啦,如果一相睇就马上成功,仲边会有甘多剩男剩女.
人拣你你拣人嘅姐.
女仔未必都系被爱的~~~仲有下一辈子的话,我宁愿做男仔。
唔洗甘悲观嘅 凡事向好个方面睇
唔会吧?!楼主有点消极啊。。做男人有男人好噶。。会过去的。放宽心啦。。总会有适合噶人出现。。
我先想问你哋D男嘅究竟林咩噶!!!
楼主接受现实啦,系你噶始终会系你噶,莫强求啦
需要 放手就放手拉。。吴好甘辛苦。。。