25小时网_佛山市民生活网

我真心唔明你系点霖噶

旧年9月份,微信认识左一个男仔,我同距倾得好投契。日夜都倾,觉得距好有幽默感。终于10月底距约我出来见面,当时我对距都无咩好感的,距约我去吃午餐,当时我有D怕丑,就叫埋我一个女仔朋友陪我一起去,见到距真人,皮肤几白,眼睛好大,幽默,当时就有第一眼感觉。后来过左几日,距又约我同埋距D朋友宵夜。我又叫埋我朋友一起出,当晚我饮多左几杯酒,有D醉。距开车送我地翻屋。翻到屋企楼下,我好想呕,于是就落车跑去无人既地方。我个朋友见到我甘醉,就去左附近小卖铺买水俾我饮,距就故意拥抱左我一下,(好舒服的拥抱)。到左第二日,距就微信取笑我:话我醉左好搞笑啊之类的,仲话:“我寻晚偷偷拥抱过你,还算几纤瘦,我可什么都没做过的,最多俾你抱翻啦。” 当时我觉得又嬲又可笑。真系哭笑不得啊。后来,慢慢地,我已经习惯了同距微信个D暧昧的信息,语音。我发觉我已经中意上左距,于是我就同距表白,但系,距拒绝左我,原因系距话:距中意单身的快乐。我觉得可疑,我问距系迷结左婚有老婆,距答,我有100个老婆。
        但系按道理分析,假如距有老婆又点会带我去距D朋友聚会?又点会每日无论白天晚上都可以同我微信语音?到左今年1月份某个晚上,我微信距,我话好闷啊。距于是就问我去唔去吃野。我地当晚去左一间咖啡厅饮野吃蛋糕。距食过既蛋糕竟然让我试试,我点左杯咖啡,饮左几口,觉得好苦,饮唔落,距就话:等我试试."挪起我饮过个杯咖啡就饮,仲喂我吃蛋糕。
       有一次,距同距班同事去打羽毛球,距带埋我去,要我帮距挪衫,挪手机,坐系旁边观战。我当时系度霖:呢个人太高深了,点解唔中意我既话,又会3番4次甘约我呢?令我实在猜不透距。距中意得闲个阵就理下我,氹他我,令我觉得快要疯掉了,又唔系恋人,但系却又好暧昧的感觉。近排我话距当我系个无谓的人,距话唔系,我话我想食朱古力,距又话会送俾我。······ 仲约我下个月去旅游,
        其实我都唔算差啊,距究竟系因为D咩而无选择同我一齐呢?但系距甘样对我的行为算什么?三番四次约我同我倾计,算什么?

微信认识D人都多数系为左约炮呢个目的噶啦,楼主回头吧,米再同距暧昧了
你遇到高手啦,好一招以退为进。再甘落去,会搞到你要生要死的
只是想上你,就是感簡單
情场杀手啊 有一个悄悄地中枪了
围而不攻,等楼主不攻自破,小心啊。
本人分析巨应该有个几好条件的女朋友不在身边,你备胎